Locatie:

De Kolenbeurs

Mineral Fevers is inmiddels uitgegroeid tot een begrip op het gebied van edelstenen, koralen en zoetwaterparels. Astrid Hogeveen is gespecialiseerd in het ontwerpen van creaties van deze natuurlijke materialen. Ieder sieraad is eenmalig met de hand gemaakt en wordt desgevraagd naar wens samengesteld. Puur en uniek. Samen met Adri van Geenen vormt zij een enthousiast team.
 
De passie voor het ontwerpen van een uniek sieraad begint al bij het inkopen. Door het selecteren van de juiste materialen zijn zij steeds weer in staat een uniek en exclusief product te vervaardigen. Aangezien het proces bovendien volledig in eigen beheer is, bent u verzekerd van aangenaam lage prijzen en een prima service.
In de webwinkel kunt u een groot deel van onze collectie bekijken. Iedere bestelling kan veilig via Ideal worden betaald. De webwinkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe creaties. Wij bieden u een snelle levering en een goede after sale service.
 
Het aanpassen van de lengte (in redelijkheid) van onze sieraden is gratis. Naast de winkel en webwinkel treft u ons ook op de grote landelijke fairs.

Contact gegevens

Doetseweg 43
3381 KG Giessenburg

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten 
Woensdag: Gesloten 
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur 
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur 
Zondag: Gesloten

Contactinformatie

De Graanbuurt 
Doetseweg 34 -51
3381 KE Giessenburg
Email: info@graanbuurt.nl
Kvk: 65902033

Aanmelden voor nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes uit de graanbuurt zo in je mailbox.

Openingstijden winkels

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten 
Woensdag: Gesloten 
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur 
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur 
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur 
Zondag: Gesloten