Banketaria De Tagine De Mannenfabriek Klank en onrspanning en Gwoon Goed
Week van de Stenen Winkel

In de week van 8 tot en met 14 mei 2023 vindt de landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. 

Banketaria De Tagine De Mannenfabriek Klank en onrspanning en Gwoon Goed

Week van de Stenen Winkel

In de week van 8 tot en met 14 mei 2023 vindt de tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. 

Ook in de Graanbuurt doen een aantal ondernemers aan dit mooie initiatief mee. ‘Want wat zijn wij toch dankbaar dat we steeds zoveel leuke klanten mogen verwelkomen. En dat willen we natuurlijk met jullie vieren!’, aldus de deelnemende ondernemers.

Daarom organiseren zij in de week van 8 tot 14 mei diverse feestelijke activiteiten op de winkelvloer. Benieuwd wat deze winkels voor je gepland hebben in deze week? Houd ze in de gaten via sociale media en volg ze in hun voorbereidingen naar een heerlijke feestweek!

Welke ondernemers doen er mee? Lees snel verder...

De Mannenfabriek

‘Een winkel alleen voor mannen?’, ‘Mogen dames hier wel binnen?’ Een paar van de veel gehoorde opmerkingen in De Mannenfabriek.

‘De Mannenfabriek is er voor iedereen van S tot 6XL en van 18 tot 80’, zegt eigenares Carli trots. Al ruim 5 jaar staat ze klaar voor de mannen en vrouwen die haar winkel komen bezoeken.

Banketaria

Banketaria is één van de deelnemers die in deze week de klanten verwend, zoals ze dat met hun lekkers eigenlijk iedere week doen. voor de ‘Week van de Stenen Winkel’ hebben ze nog een leuke introductie op de planning, maar meer kunnen ze hier nog niet over zeggen. Kom daarom langs tijdens de week van de stenen winkel!

Klank en Ontspanning

Waarom ik meedoe aan de ‘Week van de Stenen Winkel’? We willen graag onze klanten laten weten hoe dankbaar we zijn voor de mooie gesprekken die wij mogen hebben in onze winkel aldus Rudi, eigenaar van Klank en Ontspanning. Hij heeft een klankpraktijk en een inspiratie winkel in De Graanbuurt.

Gwoon Goed

Al ruim 5 jaar is Gwoon Goed te vinden in de Kolenbeurs in de Graanbuurt. Gwoon Goed verkoopt casual kleding tot en met maat 56. Voor het tweede jaar op rij doet Bertina mee aan de ‘Week van de Stenen Winkel’. Er zijn reden genoeg voor haar om ook dit jaar weer mee te doen met de ‘Week van de Stenen Winkel’. ‘Wij houden wel van een feestje!’

De Tagine

Marokkaanse lifestyle winkel, die inmiddels al bijna 18 jaar te vinden is in De Graanbuurt. Nora en haar team nemen je graag mee op reis door middel van haar prachtige winkel en extra arrangementen! Beleven en genieten is ons uitgangspunt en daarom willen we dit extra in het zonnetje zetten tijdens de ‘Week van de Stenen Winkel’ vertelt Nora enthousiast.

Kom jij langs tijdens de week van de stenenwinkel?

Jazeker!